Tehotná Beyoncé to už má za pár! Megabrucho vystavovala na obdiv len v podprsenke

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 17:00 • 2 min
Tehotná Beyoncé to už má za pár! Megabrucho vystavovala na obdiv len v podprsenke

Podľa medializovaných informácií by speváčka mala svoje dvojičky priviesť na svet už čoskoro.

slovakia

left justify in out

Je len otázkou pár dní, kedy sa speváčka Beyoncé stane trojnásobnou mamou. Podľa posledných fotografií na sociálnej sieti to však vyzerá tak, že aj napriek vysokému štátdiu tehotenstva sa cíti naozaj dobre a má chuť oslavovať.

 

Podľa zahraničných médií totiž manželský pár Beyoncé a Jay Z absolvoval oslavu spojenú s príchodom detičiek na svet. Párty niesla názov Carter Push Party v Beverly Hills a okrem prominentného páriku sa jej zúčastnila aj tehotná tenistka Serena Williams. 

 

Po oslave speváčka zverejnila na svojom Instagrame snímky, z ktorých je zjavné, že párty sa niesla v africkom štýle. Na odhalenom brušku mala veľké tetovanie hennou. Zdroj blízky dvojici prezradil: „Bey a Jay Z sa na bábätká tešia a túto oslavu poňali v africkom duchu. Inšpirovali sa rituálom, ktorý má dopomôcť budúcej matke k rýchlejšiemu spusteniu pôrodu,“ vysvetili zdroj. Ak bol rituál vykonaný správne, je teda naozaj otázkou niekoľkých dní, kedy speváčka konečne porodí.

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies