Tehotenstvo Scarlett Johansson neobmedzuje nakrúcanie Avengerov

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 14:41 • 2 min
Tehotenstvo Scarlett Johansson neobmedzuje nakrúcanie Avengerov

LOS ANGELES - Tehotenstvo americkej herečky Scarlett Johansson neobmedzuje nakrúcanie filmu Avengers: Age of Ultron, ktorý by sa mal do amerických kín dostať 1. mája 2015. Pre americký magazín Entertainment Weekly to uviedol režisér a scenárista Joss Whedon.

slovakia

left justify in out

"Je pre film kľúčová, a keď sme sa dopočuli o tom, že čaká dieťa, prispôsobili sme tomu všetko, čo bolo treba. Neupravovali sme žiadne scény. Povedali sme si, že to zvládneme," vyjadril sa Whedon, pričom dodal, že hoci na Čiernu vdovu, ktorú stvárňuje Johansson, striehnu vo filme mnohé nebezpečenstvá, samotnej herečke nič nehrozí. V náročných scénach ju totiž, ako doteraz vždy, zastupuje kaskadérka.

 

To, že 29-ročná herečka čaká dieťa nemalo vraj žiaden vplyv ani na scenár spomínaného filmu. Malé zmeny museli jeho tvorcovia spraviť iba v rozvrhu nakrúcania. Pre portál Collider to v marci uviedol producent snímky Kevin Feige. "Mojou prvou reakciou bolo, že som sa z nej veľmi tešil a bol som nadšený. Moja druhá reakcia bola, že budeme musieť poposúvať niekoľko figúrok na šachovnici tak, aby sme to dobre naplánovali. No scenár sme vôbec nezmenili, čo je jednou z najdôležitejších vecí, pokiaľ ide o samotnú dejovú líniu príbehu," vyjadril sa Feige, pričom dodal, že hlavnou úlohou filmárov je rozvrhnúť nakrúcanie tak, aby diváci vo finálnej verzii filmu nepostrehli, že 29-ročná predstaviteľka Čiernej vdovy bola počas nakrúcanie tehotná. 

 

Scarlett Johansson debutovala v roku 1994 vo filme North. Následne si o tri roky neskôr vyslúžila nomináciu na Independent Spirit Award za herecký výkon v hlavnej úlohe drámy Manny & Lo (1996). Medzinárodne známou sa však stala až vďaka romantickej dráme Zaklínač koní (1998), v ktorej si zahrala po boku Kristin Scott Thomas a Roberta Redforda. Za výkony vo filmoch Stratené v preklade (2003), Dievča s perlou (2003), Pieseň lásky samotárky (2004) a Match Point - Hra osudu (2005) si vyslúžila nominácie na Zlatý glóbus. Známa je aj zo snímok Dokonalý trik (2006), Čierna Dahlia (2006), Vicky Cristina Barcelona (2008), Kráľova priazeň (2008), Nie je z teba až tak paf (2009), Kúpili sme ZOO (2011) alebo Lásky Dona Jona (2013). V tomto roku sa objavila v komédii Chef a komiksovke Captain America: Zimný vojak. Diváci a diváčky ju uvidia aj v akčnom sci-fi Lucy, ktoré by sa do slovenských kín malo dostať 7. augusta. Johansson má od roku 2012 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies