Tehotenstvo Kim Kardashian West je v ohrození: Odviezli ju v bolestiach do nemocnice

NETKY.SK • 28 November 2015, 10:30 • 2 min
Tehotenstvo Kim Kardashian West je v ohrození: Odviezli ju v bolestiach do nemocnice

LOS ANGELES - Tehotenstvo Kim Kardashian je v ohrození. Známa hviezda reality show a manželka rappera Kanye Westa prežíva ťažké chvíle. Jej druhé tehotenstvo neprebieha tak ako by si Kim priala.

slovakia

left justify in out

Podľa serveru Hollywood Life skončila mladá hviezda v nemocnici, kde ju priviezli s veľkými bolesťami. Kim sa stretla s komplikáciami už pri prvých pokusoch o druhého potomka. Aj cez veľkú snahu sa jej nedarilo otehotnieť. Vďaka kvalitnej lekárskej starostilvosti a vyšetreniam, ktoré Kim podstúpila by malo byť všetko v poriadku. No pred pár dňami sa vysklitli opäť komplikácie a Kim museli previsť do nemocnice.

 

Zdroj z blízkeho okolia uviedol, že hviezda trpí preeklampsiou, čo je vážne ochorenie placenty. Táto porucha sa na začiatku tehotenstva väčšinou neprejavuje. Príčiny tohto ochorenia zatiaľ nie sú známe. Dôsledkom  je však nedostatočný prietok krvi maternicou a placentou. To ovplivňuje vývoj a rast dieťaťa, pretože je obmedzené zásobovanie plodu krvou a živinami. 

 

Cez všetky tieto komplikácie by mal byť plod v poriadku. Aby lekári predišli komplikáciam, bude musieť Kim rodiť cisárskym rezom. S tým však hviezda nesúhlasí a snaží sa robiť všetko preto, aby takému kroku nemuselo prísť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies