Teenager zhodil z 10. poschodia v londýnskom múzeu malého chlapca

NETKY.SK • 5 August 2019, 08:08 • 2 min
Teenager zhodil z 10. poschodia v londýnskom múzeu malého chlapca

LONDÝN - Mladý muž v Londýne sa dopustil strašného činu. 6-ročného chlapca zhodil z vyhliadky na 10. poschodí múzea Tate Modern!

slovakia

left justify in out

Bizarný incident sa odohral včera poobede, kedy mal 17-ročný mladík podľa očitých svedkov zhodiť šesťročného chlapca z vyhliadkovej plošiny na desiatom poschodí múzea v čase, keď sa tu nachádzali tisíce návštevníkov a mnohé rodiny s deťmi. Nič pritom nenasvedčuje tomu, že by sa tento mladý muž so 6-čočným chlapcom poznali.

 

img

 

Ako situáciu opísali svedkovia udalosti, pozornosť prítomných návštevníkov múzea si vyžiadal hlasný náraz a následne začuli krik ženy, ktorá začala vzlykať "Kde je môj syn, kde je môj syn?" Podozrivého mladíka následne obkľúčili návštevníci a držali ho až do momentu, kým neprišla polícia. Ako podotkli, "len tam stál a bol pokojný".

 

Malý chlapec utrpel veľmi vážne poranenia. Z plošiny spadol na strechu na piatom poschodí. K dieťaťu boli okamžite privolaní záchranári, ktorí ho ošetrili na mieste a následne vrtuľníkom previezli do nemocnice.

 

img

 

Privolaná polícia mladíka zatkla a obvinila ho z pokusu o vraždu. Bližšie informácie ohľadom tohto prípadu zatiaľ známe nie sú, nie je pritom jasné ani to, prečo mladík takto konal.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies