Technológia prekonáva ďalšie hranice: Ľudia budú môcť mať virtuálny sex s celebritami

NETKY.SK • 9 August 2016, 18:52 • 2 min
Technológia prekonáva ďalšie hranice: Ľudia budú môcť mať virtuálny sex s celebritami

LONDÝN - Mnoho ľudí na celom svete prežíva platonickú lásku s krásnymi a slávnymi celebritami, ktoré sú im v skutočnosti príliš vzdialené a nedostihnuteľné.

slovakia

left justify in out

Nenaplnené túžby fanúšikov sa však môžu čoskoro naplniť. Podľa slov režiséra BBC Teda Harrisona, budú mať ľudia za pár rokov možnosť prežiť virtuálny sex so svojimi idolmi. Rihanna, Angelina Jolie, Jessica Alba, Brad Pitt či Leonardo DiCaprio by sa tak stali milencami širokej verejnosti. Trochu kuriózna predstava...

 

Zjednodušene ide o novú technológiu, založenú na ultrazvukových vlnách, ktoré dokážu vytvárať pocit držania objektu. Ďalší vývoj sa zaoberá vytváraním pocitu ľudského dotyku.

 

"Možné by malo byť aj to, aby si ľudia zavolali na narodeninovú párty napríklad Elvisa Presleyho v životnej veľkosti,“ povedal Harrison.

 

Predtým, ako sa tento priemysel spustí, musia sa vynálezci popasovať s kritikou, etickými a morálnymi otázkami. Čo by si o tom asi pomyslel nebohý Elvis.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies