TechMatch Slovakia : Stará tržnica privítala startupistov z Európy i Ázie

NETKY.SK • 12 Október 2015, 14:19 • 2 min
TechMatch Slovakia : Stará tržnica privítala startupistov z Európy i Ázie

BRATISLAVA – V bratislavskej Starej tržnici sa dnes začal bootcamp medzinárodnej konferencie TechMatch Slovakia 2015. Startupisti z Európy, Ázie a Slovenska začali pod dohľadom mentorov zo Silicon Valley prípravu na vystúpenia pred investormi, ktoré sú plánované na stredu, štvrtok a piatok (14.-16.10.).

slovakia

left justify in out

"Všetci hostia sú ubytovaní, registrácie prebiehajú podľa plánu. Nezaznamenali sme doteraz žiadny logistický alebo technický problém," uviedol riaditeľ usporiadateľskej organizácie Slovak Business Agency (SBA) Branislav Šafárik. Adaptácia Starej tržnice na bootcamp sa začala v nedeľu (11.10.) o 22. hodine. Desiatky montérov, zvukárov a technikov ju dokončili dnes ráno. Zahraničných hostí čakali na letisku v Schwechate 'avatari TechMatch', ktorých úlohou je poskytnúť hosťom plný logistický a informačný servis počas celého podujatia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies