Tears For Fears zahrali coververziu piesne Creep od Radiohead

NETKY.SK • 26 November 2014, 12:41 • 2 min
Tears For Fears zahrali coververziu piesne Creep od Radiohead

USA - Anglická skupina Tears For Fears odohrala pri príležitosti blížiaceho sa 30. výročia vydania albumu Songs From The Big Chair (1985) špeciálne vystúpenie pre vybraných 50 priaznivcov, na ktorom zaznela aj coververzia skladby Creep od Radiohead.

slovakia

left justify in out

Na približne 40-minútovom koncerte, ktorý sa uskutočnil v losangeleskom štúdiu The Village, zazneli viaceré známe skladby formácie ako Everybody Wants To Rule The World, Head Over Heels, alebo Sowing The Seeds Of Love. Z vystúpenia vznikol aj videozáznam, ktorý je dostupný na portáli YouTube.

 

 

Formáciu Tears For Fears založili v roku 1981 Roland Orzabal a Curt Smith, pričom obaja sa neskôr pokúsili aj o sólovú kariéru. V minulosti s kapelou vystupovali aj Ian Stanley a Manny Elias. Na konte majú okrem spomínanej štúdiovky Songs From The Big Chair aj albumy The Hurting (1983), The Seeds Of Love (1989), Elemental (1993), Raoul And The Kings Of Spain (1995), Everybody Loves A Happy Ending (2004), live nahrávku Secret World - Live in Paris (2006) a viacero kompilácií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies