Tears For Fears pripravujú nový album

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 14:38 • 2 min
Tears For Fears pripravujú nový album

BRATISLAVA - Členovia anglickej pop-rockovej skupiny Tears For Fears oznámili, že momentálne pracujú na novej štúdiovke. Ako prezradili, novinka by sa mala dostať na trh už na budúci rok. Naposledy formácia pochádzajúca z mesta Bath vydala štúdiový album v roku 2004, keď im vyšiel Everybody Loves A Happy Ending.

slovakia

left justify in out

Duo v zložení Roland Orzabal a Curt Smith zároveň ohlásilo termíny severoamerického turné, ktoré odštartujú 17. septembra v Goldendale. Následne sa predstavia napríklad v Salt Lake City, Rene, Indianapolise, kanadskom Windsore, Phoenixe a nakoniec 9. októbra v San Diegu.


Formáciu Tears For Fears založili v roku 1981 spomínaní Roland Orzabal a Curt Smith, pričom obaja sa neskôr pokúsili aj o sólovú kariéru. V minulosti s kapelou vystupovali aj Ian Stanley a Manny Elias.

 

Debutovali v roku 1983 štúdiovkou The Hurting. Na konte majú tiež albumy Songs From The Big Chair (1985), The Seeds Of Love (1989), Elemental (1993), Raoul And The Kings Of Spain (1995), spomínaný Everybody Loves A Happy Ending či live nahrávku Secret World - Live in Paris (2006) a viacero kompilácií.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies