TE: V Žiline bolo zemetrasenie, končia lídri Dlouhý a Kristek

NETKY.SK • 5 December 2014, 11:31 • 2 min
TE: V Žiline bolo zemetrasenie, končia lídri Dlouhý a Kristek

ŽILINA - V hokejovej Žiline prišlo k hráčskemu zemetraseniu, mužstvo MsHK DOXXbet podľa informácií webu hokej.sk opustila štvorica hráčov, medzi nimi aj lídri kabíny. Pod Dubňom už nebudú pokračovať Jan Dlouhý, Jaroslav Kristek, Josef Jindra a Lukáš Martinka.

slovakia

left justify in out

Za odchodom kvarteta hráčov sú financie. "Vedenie tímu predostrelo viacerým hráčom návrh na zníženie platov, čo niektorí neprijali. Ako absurdná však pôsobí informácia, podľa ktorej predseda predstavenstva klubu prišiel s požiadavkou na prepustenie trénera Petra Mikulu. Táto žiadosť bola podľa našich informácií predstavenstvom klubu zamietnutá," píše hokej.sk. 

 

Dlouhý má zdravotné problémy, v tejto sezóne stálica obrany odohrala za Žilinu pätnásť zápasov so ziskom štyroch asistencií. Kristek prišiel pod Dubeň pred ročníkom z Nemanu Grodno, 34-ročný center je momentálne s 23 bodmi (8+15) najproduktívnejším hráčom mužstva. Obranca Martinka stihol odohrať v žlto-zelenom drese iba šesť stretnutí. Ďalší zadák Jindra má na svojom konte rovnakú zápasovú porciu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies