TE: V Nitre na rozhodujúce semifinále od sedem do pätnásť eur

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 09:16 • 2 min
TE: V Nitre na rozhodujúce semifinále od sedem do pätnásť eur

NITRA - V Nitre začnú s predajom vstupeniek na rozhodujúci siedmy zápas semifinále Slovnaft play-off Tipsport extraligy proti Banskej Bystrici (nedeľa 29. marca o 17.00 h) v sobotu ráno o 8.00 h. V pokladni číslo jeden si budú môcť zakúpiť lístky na svoje miesta počas soboty majitelia permanentiek, v pokladni číslo dva budú k dispozícii voľné vstupenky a v trojke lístky na státie.

slovakia

left justify in out

Vstupné na rozhodujúce semifinále sa začína na siedmich eurách, ďalšie cenové relácie do jednotlivých sektorov sú 9, 11 a 15 eur. Informácie zverejnil klubový web HK Nitra.


V semifinále medzi Nitrou a Banskou Bystricou je po piatkovom šiestom zápase stav 3:3. Banskobystričania si rozhodujúci duel vynútili víťazstvom 4:3 po predĺžení. Ak v nedeľu vyhrá Nitra, zabezpečí si aj miestenku do Ligy majstrov, keďže skončila v základnej časti druhá za Košicami. Banská Bystrica potrebuje na účasť v elitnej európskej súťaži získať majstrovský titul.


Nitra hrala extraligové finále premiérovo vlani, maximom Banskej Bystrice je zatiaľ tretie miesto. Istotu finále už má obhajca titulu z Košíc, séria o zlato sa začne na jeho ľade v stredu 1. apríla od 17.00 h.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies