TE: Trio legionárov Banskej Bystrice vyradili z prípravy pre bitku v herni

NETKY.SK • 21 Január 2015, 12:26 • 2 min
TE: Trio legionárov Banskej Bystrice vyradili z prípravy pre bitku v herni

BANSKÁ BYSTRICA - Vedenie extraligového hokejového klubu HC ’05 Banská Bystrica vyradilo zo spoločnej prípravy A-tímu trio legionárov - brankára Miiku Wiikmana a obrancov Maxa Nicastra s Theom Peckhamom.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ sa môžu pripravovať individuálne, kým klub nerozhodne o ich ďalšom pôsobení," uvádza sa v správe na oficiálnom webe "baranov". Dôvod takého kroku vedenie mužstva neoznámilo, no pravdepodobne je za tým správanie sa zahraničných hráčov v pondelok popoludní. Tí sa totiž údajne zaplietli do incidentu v banskobystrickej herni. "V priestoroch herne porozlievali pivo, rozbili asi dva poháre, rozhadzovali pomaranče po priestore herne a boli vyzvaní čašníčkou k uhradeniu účtu za vypité nápoje a spôsobenú škodu, toto odmietli, pričom následne po príchode pracovníkov SBS na ich výzvy k zaplateniu účtu taktiež nereagovali. Tento účet naďalej odmietali zaplatiť, pričom po verbálnej komunikácii s pracovníkmi SBS sa obaja postavili zo sedačky, pričom jeden z týchto mužov agresívne strčil jedného z pracovníkov SBS, následne priskočil druhý muž, ktorý pracovníka SBS chytil za sveter a tričko, ktoré z neho začal ťahať," uvádza sa v správe Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies