TE: Lukáš Říha opúšťa MHC Martin po desiatich dueloch

NETKY.SK • 30 Január 2015, 09:27 • 2 min
TE: Lukáš Říha opúšťa MHC Martin po desiatich dueloch

MARTIN - Len veľmi krátko trval návrat hokejového útočníka Lukáša Říhu do extraligového Martina. Po desiatich dueloch v najvyššej slovenskej súťaži s bilanciou 1 gól a 9 asistencií tridsaťtriročný český hokejista v tíme z Turca končí.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny facebookový profil MHC Mountfield Martin.

“V Martine som dostal príležitosť, ale nevyužil som ju. Porušil som pravidlá, na ktorých sme sa s generálny manažérom dohodli. Mrzí ma to. Chcem sa pánovi Kalnickému poďakovať za ponúknutú šancu. Chcem sa poďakovať aj spoluhráčom, fanúšikom a všetkým okolo martinského hokeja za ich podporu a pomoc pri mojom návrate do klubu. Verím, že sa Martin dostane do play-off a zabojuje o medaily”, povedal pred odchodom Lukáš Říha, ktorý sa pravdepodobne vráti do prvoligovej Detvy. V minulosti odohral v Martine tri kompletné sezóny. 

 

"Lukáš Říha je hráč s veľkým hokejovým talentom, o čom v minulosti presvedčil nielen martinských fanúšikov. Považoval som za správne dať mu šancu na návrat práve v drese MHC. Na začiatku pôsobenia Lukáša Říhu v našom tíme boli medzi nami stanovené jasné pravidlá, na základe ktorých dostal u nás možnosť reštartu hokejovej kariéry. Teraz je však zrejmé, že túto príležitosť nevyužil. Nenaplnil naše a ani svoje očakávania. Jeho pôsobenie v tíme je už minulosťou. Správanie Lukáša Říhu ma sklamalo a je nezlučiteľné s fungovaním v našom tíme,” informoval generálny manažér klubu Martin Kalnický. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona