TE: Kutálek posilnil Nitru, pod Zoborom zostáva aj Novák

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 10:40 • 2 min
TE: Kutálek posilnil Nitru, pod Zoborom zostáva aj Novák

NITRA - Novou posilou hokejového extraligistu HK Nitra sa stal útočník Tibor Kutálek. Dvadsaťosemročný krídelník, ktorý v uplynulej sezóne získal s Košicami majstrovský titul, sa hlásil pod Zoborom už na pondelkovom zraze. Informovala o tom oficiálna internetová stránka klubu.

slovakia

left justify in out

"Tibor je poctivý typ hokejistu, ktorého z extraligy veľmi dobre poznáme. Preto sme si ho vybrali a tešíme sa na spoluprácu," povedal k novej posile riaditeľ nitrianskeho klubu Miroslav Kováčik. Ten definitívne potvrdil aj zotrvanie útočníka Lukáša Nováka, ktorý sa od pondelka takisto zapojil v tíme do tréningového procesu.

 

Kutálek začal minulú sezónu v drese Piešťan, dokončil ju v Košiciach, s ktorými sa po víťaznom finále tešil zo zisku majstrovskej trofeje. V minulej sezóne nastrieľal v 55 zápasoch základnej časti 23 gólov a pridal rovnaký počet asistencií, v 17 dueloch play off zaznamenal šesť bodov (2+4). Pre skalického odchovanca bude Nitra už štvrtým extraligovým pôsobiskom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona