TE: Dohrávke 87 sekúnd medzi Zvolenom a Banskou Bystricou nič nebráni

NETKY.SK • 3 Október 2014, 09:43 • 2 min
TE: Dohrávke 87 sekúnd medzi Zvolenom a Banskou Bystricou nič nebráni

BANSKÁ BYSTRICA/ZVOLEN - Rozhodnutie Pro-Hokeja o dohrávke zvyšných 87 sekúnd súboja 1. kola Tipsport extraligy medzi hokejistami HKM Zvolen a HC ´05 Banská Bystrica síce vyvolalo nespokojnosť oboch klubov, ale napokon sa 7. októbra uskutoční.

slovakia

left justify in out

Zvolenčania i Banskobystričania protestovali proti verdiktu, ale svoje odvolania podľa piatkového vydania denníka Šport stiahli a dohrávke od času 58:33 min a stavu 4:3 pre HKM už nič nebráni. Zvolen odmietal na dohrávaný čas nastúpiť bez divákov v hľadisku, napokon však ustúpil a preplatí súperovi aj cestovné náklady na zápas. Bystričania zasa žiadali kontumáciu vo svoj prospech a Zvolenčanom navrhovali zápas nanovo. Aj oni svoju žiadosť stiahli. "Aj keď napadnuté rozhodnutie predstavenstva Pro-Hokeja nepovažujeme naďalej za vydané v súlade s predpismi SZĽH, máme záujem, aby záležitosť bola urýchlene ukončená a zápas dohraný v duchu fair play," uvádza sa v stanovisku HC ’05, ktoré cituje denník Šport.

 

Pôvodne duel predčasne arbitri ukončili 12. septembra v čase 58:33 min, keďže pre svetlice zo sektora fanúšikov hostí zostal štadión zadymený a ani po čakaní sa nemohlo pokračovať v hre. Pro-Hokej nariadil dohrať zvyšných 87 sekúnd 7. októbra od 17.00 h vo Zvolene. V dohrávke môžu nastúpiť len hráči, ktorí figurovali v zápise o stretnutí v pôvodnom termíne. Vstup na štadión bude povolený len predstaviteľom klubov, obslužnému personálu, zástupcom médií a členom riadiaceho orgánu. Na duel budú delegovaní rovnakí rozhodcovia, akí viedli septembrový zápas. Banskobystričania budú mať výhodu presilovej hry, na trestnú lavicu si zasadne domáci Radovan Puliš, ktorý v pôvodnom čase 58:33 min bol vylúčený za hákovanie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona