TdF: Sagan predstavil bicykel v štýle Wolverina

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 07:45 • 2 min
TdF: Sagan predstavil bicykel v štýle Wolverina

LEEDS - Slovenský cyklista Peter Sagan predstavil na štvrtkovej prezentácii tímov pred Tour de France v anglickom Leedsi svoj bicykel pre 101. edíciu slávnych pretekov.

slovakia

left justify in out

Jazdec tímu Cannondale zvolil opäť originálny motív, tentoraz v štýle Wolverina z filmu X-Men. Bicyklu dominuje Saganova tvár so zelenými očami. "Náš tím jazdí v zelených dresoch, chcel by som zelené tričko, preto tento obraz,“ priznal pri prezentácii Sagan.

 

Dvadsaťštyriročný Žilinčan je lídrom tímu Cannondale na Tour. Jeho snahou bude vyhrať tretíkrát v rade bodovaciu súťaž. Prvá etapa na britskom území ho čaká v sobotu, zatiaľ sa však ňou príliš neznepokojuje. "Veľa zatiaľ o trati neviem. Uvidíme, ako sa budú preteky vyvíjať. Na Tour de France sa môže stať všetko. Mám však za sebou dobrú prípravu,“ povedal pre Eurosport Sagan. 

Okrem úradujúceho majstra SR sa z cyklistov spod Tatier postaví na štart v Leedsi ešte Peter Velits, ktorý rovnako nechýbal v drese BMC na štvrtkovej prezentácii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies