TdF: Sagan na Alpe d'Huez na zadnom kolese a bez rúk

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 13:03 • 2 min
TdF: Sagan na Alpe d'Huez na zadnom kolese a bez rúk

ALPE D'HUEZ - Slovenský cyklista Peter Sagan si jubilejný 100. ročník prestížny etapových pretekov Tour de France viditeľne užíva plnými dúškami. K prejavu 23-ročného Žilinčana neodmysliteľne patria aj rôzne akrobatické kúsky, ktorými zabáva fanúšikov pri trati.

slovakia

left justify in out

V štvrtkovej horskej 18. etape sa pri jednom z dvoch náročných stúpaní na legendárny Alpe d'Huez po boku tímového kolegu Fabia Sabatiniho prezentoval jazdou na zadnom kolese bicykla, dokonca bez použitia rúk. Divákov tým dostal doslova do varu. "Vždy hovorím, že cyklistika je vášeň a zábava," uviedol nedávno Sagan z tímu Cannondale.

Peter Sagan vo štvrtok zvýšil náskok v hodnotení bodovacej súťaže pred Markom Cavendishom už na 102 bodov. Na náročných alpských cestách zaostal v 18. etape za víťazným Christophom Riblonom o 27:06 min a do cieľa prišiel na 114. pozícii. Celkovo mu patrí 79. priečka.

Saganova jazda na zadnom kolese bez rúk:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies