TdF: Greipela a spol. prekvapili britskí vodiči i trať

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 14:50 • 2 min
TdF: Greipela a spol. prekvapili britskí vodiči i trať

LEEDS - Cyklisti tímu Lotto-Belisol boli medzi prvými v anglickom Leedsi, kde sa v sobotu začne tohtoročná Tour de France.

slovakia

left justify in out

Hneď po príchode si vyskúšali úseky prvej etapy, ktorá by sa podľa všeobecných predpokladov mala končiť hromadným špurtom. O prvý žltý dres zvedú preto v cieli v Harrogate súboj predovšetkým André Greipel z Lotto-Belisol s Markom Cavendishom a Marcelom Kittelom.

 

"Prekvapilo nás, že medzi Leedsom a Harrogate je množstvo kopčekov. Trať je náročná, vyzerala byť jednoduchšia. Preskúmali sme predovšetkým občerstvovaciu zónu, ktorá je 100 km pred cieľom," priznal podľa RTBF.be športový riaditeľ Lotto-Belisol Marc Wauters. 

 

Ďalším prekvapením pre jazdcov belgického tímu bolo správanie sa vodičov na britských cestách. "Deväť jazdcov a sprievodné vozidlá spomaľovali premávku na cestách. Nikto však na nás netrúbil a ani nám nenadával," priznal Wouters podľa RTBF. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies