Ťažko zraneného pri nehode autobusu v Taliansku priviezli do vlasti

NETKY.SK • 16 Február 2017, 10:36 • 2 min
Ťažko zraneného pri nehode autobusu v Taliansku priviezli do vlasti

BUDAPEŠŤ - Jedného z dvojice pacientov ťažko zranených pri tragickej nehode maďarského autobusu v Taliansku priviezli v stredu do Budapešti, informovala komerčná spravodajská televízia HírTV.

slovakia

left justify in out

Stav 40-ročného muža, ktorý utrpel vážne popáleniny, je stabilizovaný. Dopravili ho lietadlom na Medzinárodné letisko Ferenca Liszta, odkiaľ ho sanitka previezla do budapeštianskej vojenskej nemocnice. Tam čaká pacienta niekoľko operácií, jeho zotavenie si vyžiada dlhý čas, uviedol pre televíziu riaditeľ nemocnice.

 

O prevoze posledného pacienta s poranením lebky, ktorého v nemocnici vo Verone ešte stále udržiavajú v umelom spánku, rozhodnú lekári na budúci týždeň.

 

Autobus so študentmi gymnázia, ktorí sa vracali z lyžiarskeho zájazdu vo Francúzsku, havaroval z doposiaľ neznámych príčin 20. januára pred polnocou na diaľnici A4 pri talianskom meste Verona. Vozidlo po náraze do mostového piliera zhorelo do tla. Na mieste nehody zomrelo 16 ľudí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
pracovnik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies