Ťažko zranená žena pri nehode v obci Hviezdoslavov

NETKY.SK • 18 November 2013, 17:55 • 2 min
Ťažko zranená žena pri nehode v obci Hviezdoslavov

HVIEZDOSLAVOV - V obci Hviezdoslavov v okrese Dunajská Streda došlo dnes o 06.40 h k dopravnej nehode, pri ktorej dve osoby utrpeli zranenia. Zrazili sa motorové vozidlá značky Kia Ceed a Citroën Berlingo. Informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Tomáš Bílik.

slovakia

left justify in out

"Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ z hasičskej stanice Šamorín, ktorí vyslobodili zakliesnenú spolujazdkyňu z vraku havarovaného vozidla značky Kia Ceed. Žena utrpela ťažké zranenia," priblížil Bílik s tým, že záchranári jej poskytli predlekársku prvú pomoc a následne pomohli naložiť zranenú osobu do vozidla Záchrannej zdravotnej služby (ZZS). Vodič druhého havarovaného vozidla značky Citroën Berlingo utrpel pri náraze ľahšie zranenia. O neho sa postarala jednotka ZZS. Vodič havarovaného vozidla značky Kia Ceed vyviazol bez zranení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies