Ťažké chvíle zažíva Ben Affleck a jeho manželka

NETKY.SK • 14 Apríl 2017, 09:37 • 2 min
Ťažké chvíle zažíva Ben Affleck a jeho manželka

LOS ANGELES - Americkí herci Jennifer Garnerová a Ben Affleck vo štvrtok v Los Angeles podali naraz žiadosti o ukončenie svojho manželstva. O svoje tri deti sa chcú naďalej starať spoločne, citovala tlačová agentúra AP celebritnú webovú stránku TMZ.

slovakia

left justify in out

Obaja podali svoju žiadosť bez obhajcu a jej text bol prakticky totožný. Žiaden z nich v nej neuviedol dátum, kedy sa rozišli.

Pár oznámil svoj rozchod v júni 2015 po 10 rokoch manželstva. Vtedy uviedli, že sa budú naďalej spoločne starať o svoje tri deti vo vek od päť do ll rokov a nebudú sa ďalej vyjadrovať ku svojmu rozchodu. Pár má dve dcéry a syna. Dievčatá majú teraz 10 a sedem rokov a syn štyri roky.

Affleck minulý mesiac oznámil, že nedávno dokončil protialkoholické liečenie.

Podľa TMZ herci rokujú o finančnom vyrovnaní. Ich rozvod by mohol byť ukončený do šiestich mesiacov.

Herci sa stretli v roku 2003 pri nakrúcaní filmu Daredevil: Obhajca nevinných, v ktorom si zahrali superhrdinov.

Affleck nakrútil množstvo filmov, jeho kariéru odštartovali filmy ako Armageddon (1998), Zamilovaný Shakespeare (1998) alebo Živelná pohroma (1998). Medzi jeho najnovšie filmy patrí Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) či Live by Night (Pod rúškom noci, 2016), v oboch stvárnil titulnú postavu.

Aj Jennifer Garnerová má bohatú filmografiu. Diváci si ju môžu pamätať napríklad z filmov Všetky moje ex (2009) či rodinného Deväť životov pána Fúzika (2016).




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies