Taylor Swift vystúpi v predvečer Super Bowlu

NETKY.SK • 5 Október 2016, 10:14 • 2 min
Taylor Swift vystúpi v predvečer Super Bowlu

BRATISLAVA - Americká speváčka Taylor Swift vystúpi v predvečer 51. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL). Podujatie s názvom Super Saturday Night sa bude konať 4. februára v texaskom Houstone v areáli s rozlohou takmer šesťtisíc metrov štvorcových, ktorý vybudujú špeciálne pre túto show. Ďalšie detaily plánujú organizátori zverejniť neskôr.

slovakia

left justify in out

Účasť na Super Saturday Night je súčasťou zmluvy, ktorú interpretka nedávno podpísala s istou americkou telekomunikačnou spoločnosťou. Tá vlani kúpila DirecTV, ktorá usporiada špeciálne vystúpenie v predvečer zápasu už po dvanásty raz.

 

Super Bowl sa uskutoční 5. februára v Houstone. V polčasovej prestávke vystúpi americká speváčka a skladateľka Lady Gaga. Pre 30-ročnú rodáčku z New Yorku to bude už druhý raz, čo sa predstaví na Super Bowle, keďže počas tohtoročného podujatia zaspievala americkú národnú hymnu.

 

Taylor Alison Swift vydala debutový, eponymný album v roku 2006. Nadviazala naň štúdiovkami Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012) a 1989 (2014). So všetkými nahrávkami, s výnimkou prvej, sa jej podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má napríklad desať cien Grammy, 23 Billboard Music Awards či 19 American Music Awards vrátane Dick Clark Award for Excellence. V roku 2009 sa objavila v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000 - 2015). Zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014).
Informácie pochádzajú z webstránky www.rollingstone.com a archívu agentúry SITA.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona