Taylor Swift venovala 4 milióny dolárov na vzdelávacie centrum

NETKY.SK • 23 Máj 2012, 12:43 • 2 min
Taylor Swift venovala 4 milióny dolárov na vzdelávacie centrum

Taylor Swift venovala 4 milióny dolárov na vzdelávacie centrum - Celebrity Americká speváčka Taylor Swift venovala štyri milióny dolárov (v prepočte približne 3,1 milióna eur) Country Music Hall of Fame and Museum v Nashville na založenie Vzdelávacieho ce

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Taylor Swift venovala štyri milióny dolárov (v prepočte približne 3,1 milióna eur) Country Music Hall of Fame and Museum v Nashville na založenie Vzdelávacieho centra Taylor Swift. To by mali otvoriť v roku 2014 a jeho súčasťou bude okrem vyučovacích tried aj výstava. Informuje o tom webstránka www.music-news.com.

"Príspevok od Taylor nám umožní zlepšiť naše vzdelávacie aktivity. Budeme môcť pridať nové programy pre mladých aj seniorov. Taylor sa okrem toho chce na tomto projekte zúčastniť aj priamo ako odborná konzultantka. Veľmi si vážime jej prístup," uviedol riaditeľ inštitúcie Kyle Young. Výstavba vzdelávacieho centra Taylor Swift bude súčasťou plánovaného rozšírenia Country Music Hall of Fame and Museum, ktoré bude stáť celkovo 75 miliónov dolárov (zhruba 58,7 milióna eur).

Dvadsaťdvaročná Taylor Swift debutovala na hudobnej scéne v roku 2006 eponymným albumom, ktorý získal v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu. Jej zatiaľ posledný album s názvom Speak Now vyšiel v roku 2010. Okrem toho má na svojom konte EP Sounds of the Season: The Taylor Swift Holiday Collection (2007) a Beautiful Eyes (2008) a živé nahrávky Connect Set (2007), Live from SoHo (2008) a Speak Now: World Tour Live (2011). Počas svojej krátkej kariéry získala množstvo ocenení, je napríklad držiteľkou šiestich cien Grammy, desiatich American Music Awards, šiestich CMT Music Awards a jednej MTV Video Music Award.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies