Taylor Swift valcuje Instagram, jej fotografie majú najväčší úspech

NETKY.SK • 3 December 2015, 11:22 • 2 min
Taylor Swift valcuje Instagram, jej fotografie majú najväčší úspech

BRATISLAVA - Najpopulárnejšie fotografie na Instagrame má americká speváčka Taylor Swift. Päť snímok 25-ročnej interpretky sa dostalo do prvej desiatky fotografií, ktoré sa tento rok páčili najväčšiemu počtu používateľov tejto sociálnej služby. Rodáčka z Readingu v Pensylvánii, ktorú aktuálne sleduje viac ako 57 miliónov fanúšikov a fanúšičiek, je pritom aj najsledovanejšou celebritou na Instagrame.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu rebríčku najpopulárnejších tohtoročných fotografií na Instagrame kraľuje snímka americkej modelky Kendall Jenner. Fotografia zachytávajúca nevlastnú sestru Kim Kardashian, ako leží na koberci a pramene jej vlasov tvoria srdcia, sa páči 3,2 milióna fanúšikov a fanúšičiek. Druhou v rebríčku je snímka spomínanej Taylor Swift. Speváčka sa odfotografovala s kyticou, ktorú dostala od rappera Kanyeho Westa po tom, ako mu na udeľovaní MTV Music Awards odovzdala Michael Jackson Video Vanguard Award.

 

Snímka sa páči 2,6 milióna fanúšikov a fanúšičiek. Treťou najobľúbenejšou tohtoročnou snímkou na Instagrame je opäť fotografia Taylor Swift, pričom tentoraz je na nej s priateľom a dídžejom Calvinom Harrisom. Snímka sa páči 2,5 milióna fanúšikov. V prvej desiatke sú ešte tri snímky Taylor Swift a po jednej v nej majú aj televízna osobnosť Kylie Jenner, speváčky Beyoncé a Selena Gomez. Desiatku uzatvára ďalšia fotografia Kendall Jenner.

 

 

Awwww Kanye sent me the coolest flowers!! #KanTay2020 #BFFs

Fotka uverejnená používateľom Taylor Swift (@taylorswift),

 

 

All happy cause I got a new dress and also because Shanghai crowds are insane.

Fotka uverejnená používateľom Taylor Swift (@taylorswift),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies