Taylor Swift spevom potešila chorého chlapčeka

NETKY.SK • 5 August 2014, 16:13 • 2 min
Taylor Swift spevom potešila chorého chlapčeka

USA - Americká speváčka a herečka Taylor Swift spravila radosť šesťročnému fanúšikovi Jordanovi Leeovi Nickersonovi.

slovakia

left justify in out

Ten trpí zriedkavým ochorením srdca, takzvaným Williamsovým syndrómom, pre ktorý musel už ako 18-mesačný absolvovať operáciu srdca. Koncom júla mu tiež diagnostikovali leukémiu.

 

Dvadsaťštyriročná rodáčka z mesta Reading navštívila chlapca v Bostonskej detskej nemocnici. "Viem, že ľuďom vždy spievaš," povedal Jordan interpretke krátko po tom, ako prišla. "Áno, veľmi rada spievam pre ľudí, no radšej ako komukoľvek inému by som chcela zaspievať tebe," povedala Swift. "Ďakujem! Poďme na to!" zareagoval malý pacient. Speváčka chlapcovi venovala skladbu We Are Never Ever Getting Back Together a neskôr si s ním zahrala aj vzdušný hokej. 

 

Taylor Swift na hudobnej scéne debutovala v roku 2006 eponymným albumom, ktorý získal v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu. Tretí album Speak Now (2010) je v súčasnosti v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Z jej zatiaľ poslednej štúdiovky Red (2012) sa len počas prvých siedmich dní v USA predalo vyše 1,2 milióna kópií a taktiež už dosiahla štvornásobnú platinu. Swift má okrem siedmich Grammy na konte pätnásť American Music Awards, či šesť CMT Music Awards. V súčasnosti pracuje na piatom štúdiovom albume. V roku 2009 sa objavila v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000), zahrala si aj vo filme Na svätého Valentína (2010). Najbližšie sa predstaví v sci-fi dráme Darca, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať 11. septembra. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona