Taylor Swift otvorila hudobno-vzdelávacie centrum

NETKY.SK • 14 Október 2013, 10:49 • 2 min
Taylor Swift otvorila hudobno-vzdelávacie centrum

LOS ANGELES - Americká speváčka Taylor Swift otvorila v sobotu v Nashville nové hudobno-vzdelávacie centrum, ktoré nesie jej meno.

slovakia

left justify in out

Vzdelávacie centrum Taylor Swift je súčasťou Country Music Hall of Fame and Museum, pričom speváčka na jeho vznik prispela sumou štyri milióny dolárov. "Som nadšená z tohto projektu, ale tiež z faktu, že dnes sa okrem otvorenia začína aj samotná výučba. S predstaviteľmi Country Music Hall of Fame and Museum som sa rozprávala o možnostiach zapojenia do výučby. Nerada to nazývam prednáškami, pretože to znie, akoby som mala kričať na študentov, skôr to budú diskusie," uviedla 23-ročná speváčka na slávnostnom otvorení centra.

Taylor Swift debutovala na hudobnej scéne v roku 2006 eponymným albumom, ktorý získal v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu. Tretí album Speak Now (2010) je v súčasnosti v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Jej najnovšou štúdiovkou je nahrávka Red (2012), z ktorej sa len počas prvých siedmich dní predalo v USA vyše 1,2 milióna kópií a taktiež už dosiahla štvornásobnú platinu. Swift má na konte množstvo ocenení, je držiteľkou siedmich Grammy, jedenástich American Music Awards či šiestich CMT Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies