Taylor Swift neverí na lásku až do smrti

NETKY.SK • 23 November 2014, 10:28 • 2 min
Taylor Swift neverí na lásku až do smrti

BRATISLAVA - Americká speváčka Taylor Swift neverí na lásku až do smrti. Dvadsaťštyriročná interpretka to vyhlásila pre magazín Lucky.

slovakia

left justify in out

„Kedysi som si myslela, že láska až do smrti, je skutočná,“ prezradila rodáčka z Pennsylvanie. „Teraz si myslím, že bez ohľadu na to, čo považujete za šťastie a kompatibilitu, vždy sa k tomu pripojí aj nejaký problém,“ vysvetlila speváčka. „Momentálne však nič neviem. Oprávnene neviem nič o dlho trvajúcich partnerstvách, pretože som ich nezažila,“ upozornila tiež Swift, ktorá v minulosti randila napríklad s hudobníkmi Johnom Mayerom či Harrym Stylesom z formácie One Direction.

 

Sedemnásobná držiteľka Grammy tiež prezradila, že je veľkým milovníkom kávy. „Káva je veľkou časťou môjho života. Odtučnené karamelové latte je záležitosťou, ktorá ma denne nadchýna a nikdy neprestane,“ vyjadrila sa Swift. „Takže, ak by som raz stretla jednu osobu, ktorá ma bude nadchýnať rovnako ako káva, myslím, že by som bola v naplnenom vzťahu,“ vyhlásila.

 

Taylor Swift vydala prvý, eponymný album v roku 2006. Nahrávka získala v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu. Tretí album Speak Now (2010) je v súčasnosti v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Zo štvrtej štúdiovky Red (2012) sa len počas prvých siedmich dní v USA predalo vyše 1,2 milióna kópií a taktiež už dosiahla štvornásobnú platinu. Najnovší spomínaný počin 1989 (2014) je oproti predošlým albumom čisto popový. Swift má na konte napríklad sedem cien Grammy, 15 American Music Awards či 13 Billboard Music Awards. V roku 2009 sa objavila v seriáli C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000), zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona