Taylor Swift nešetrí: Kúpila si obrovský dom za takmer 18 miliónov!

NETKY.SK • 29 Apríl 2013, 14:00 • 2 min
Taylor Swift nešetrí: Kúpila si obrovský dom za takmer 18 miliónov!

RHODE ISLAND - Americká speváčka Taylor Swift si kúpila v štáte Rhode Island luxusný dom za 17,75 milióna dolárov (v prepočte približne 13,65 milióna eur). Pôvodná cena nehnuteľnosti pritom bola 20 miliónov dolárov (15,38 milióna eur), 23-ročnej hviezde sa však podarilo doterajšieho majiteľa presvedčiť, aby cenu znížil.

slovakia

left justify in out

Dom leží na pobreží Atlantického oceánu, postavili ho v roku 1930 a aj s pozemkom má rozlohu 1021 metrov štvorcových. Jeho súčasťou je obrovská kuchyňa, osem spální, desať kúpeľní, niekoľko balkónov, zimná záhrada bazén a garáž pre päť automobilov. Iba vlani v auguste si pritom Swift kúpila dom v Hyannis Port v Massachusetts, aby bola bližšie k svojmu vtedajšiemu priateľovi Conorovi Kennedymu. Niekoľko mesiacov po rozchode ho potom predala za 5,675 milióna dolárov, pričom údajne na predaji zarobila milión dolárov. V decembri sa následne objavili správy, že si hľadá dom v Anglicku, odkiaľ pochádza ďalší jej expartner Harry Styles zo skupiny One Direction. Speváčka však neskôr tieto dohady označila za nepravdivé. 

Taylor Swift debutovala na hudobnej scéne v roku 2006 eponymným albumom, ktorý získal v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu. Tretí album Speak Now (2010) je v súčasnosti v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Jej najnovšou štúdiovkou je nahrávka Red (2012), z ktorej sa len počas prvých siedmich dní predalo v USA vyše 1,2 milióna kópií a taktiež už dosiahol štvornásobnú platinu. Swift má na konte množstvo ocenení, je držiteľkou siedmich Grammy, jedenástich American Music Awards či šiestich CMT Music Awards. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, predstavila sa v epizóde seriálu Kriminálka Las Vegas (2000) a snímkach Hannah Montana - Film (2009) či Valentín (2010).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona