Taylor Swift: Neprekáža mi, že nemám partnera

NETKY.SK • 1 November 2014, 09:49 • 2 min
Taylor Swift: Neprekáža mi, že nemám partnera

LOS ANGELES - Americká speváčka Taylor Swift tvrdí, že je šťastná, aj keď je nezadaná. Dvadsaťštyriročná rodáčka z Readingu v Pensylvánii to uviedla v rozhovore pre britskú verziu magazínu Cosmopolitan.

slovakia

left justify in out

"Ľudia sa ma pýtajú, či ma môžu s niekým zoznámiť, ja im však na to odpovedám, že to nerobím. Nie som osamelá. Nikoho nehľadám," prezradila interpretka. "Naučila som sa, že to, že je niekto milý a chce s vami randiť, ešte nie je dôvod na to, aby ste obetovali vašu nezávislosť a dovolili každému, aby o vás hovoril, čo chce. To už nikdy nedopustím," pokračovala ďalej Swift. "Život môže byť romantický aj bez vzťahu. Naozaj sa mi páči to, aká som teraz šťastná," dodala.

 

Taylor Swift vydala prvý, eponymný album v roku 2006. Nahrávka získala v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu. Tretí album Speak Now (2010) je v súčasnosti v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Zo štvrtej štúdiovky Red (2012) sa len počas prvých siedmich dní v USA predalo vyše 1,2 milióna kópií a taktiež už dosiahla štvornásobnú platinu. Nedávno vydala piaty album 1989, ktorý nazvala podľa roku svojho narodenia. Swift má na konte napríklad sedem cien Grammy, pätnásť American Music Awards či trinásť Billboard Music Awards. V roku 2009 sa objavila v seriáli C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000), zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies