Taylor Swift navštívila fanúšičku bojujúcu s rakovinou

NETKY.SK • 21 December 2015, 13:48 • 2 min
Taylor Swift navštívila fanúšičku bojujúcu s rakovinou

BRATISLAVA - Americká speváčka Taylor Swift navštívila fanúšičku Delaney Clements trpiacu rakovinovým ochorením.

slovakia

left justify in out

Trinásťročná obdivovateľka sa o vysnívané stretnutie pokúšala prostredníctvom kampane na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Dvadsaťšesťročná rodáčka z amerického mesta Reading sa s ňou napokon stretla v sobotu, pričom tínedžerka o ničom netušila. Počas schôdzky sa s ňou a jej známymi ochotne vyfotila a porozprávala.

 


Fotografie z návštevy zverejnila samotná interpretka, mama pacientky i sama Delaney. Ako uviedla, išla si zdriemnuť a mama jej povedala, že má návštevu. "Pomyslela som si, že je to niekto, kto sa prišiel pozrieť ako sa mám. Potom sa stal ten najúžasnejší zázrak... Taylor Swift vošla do mojej spálne a strávila so mnou popoludnie!" napísala k fotografii zdieľanej prostredníctvom služby Instagram pacientka, ktorá bojuje s rakovinou už piaty rok. Jej mama poďakovala speváčke prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde jej návštevu označila ako najlepší vianočný darček.

 

 

Merry Christmas Baby @delaneyy.bugg ☃

Fotka uverejnená používateľom Taylor Swift (@taylorswift),


Taylor Swift vydala debutový, eponymný album v roku 2006. Nadviazala naň štúdiovkami Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012) a 1989 (2014). So všetkými nahrávkami, s výnimkou prvej, sa jej podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má napríklad sedem cien Grammy, 22 Billboard Music Awards či 19 American Music Awards, vrátane Dick Clark Award for Excellence. V roku 2009 sa objavila v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000 - 2015), zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona