Taylor Swift je späť, do rádií mieri s hitom Shake It Off

NETKY.SK • 19 August 2014, 14:31 • 2 min
Taylor Swift je späť, do rádií mieri s hitom Shake It Off

BRATISLAVA - Americká speváčka a skladateľka Taylor Swift poteší fanúšikov dva roky po vydaní jej ostatného albumu Red ďalšou štúdiovou platňou. V pondelok (18. 8.) v noci stredoeurópskeho času celému svetu predstavila v rámci globálnej streamingovej akcie pilotný singel Shake It Off, ktorý je doteraz jednoznačne najväčším hitom tejto blondínky.

slovakia

left justify in out

Teraz pesničku posiela do rádií. Už na predchádzajúcom albume Taylor koketovala viac s popom než s americkou country, s ktorou kedysi začala svoju úspešnú kariéru. Jej novinka, ktorá bude dostupná koncom októbra a bude už jej piatym albumom, má byť podľa slov samotnej speváčky prvým popovým albumom, ktorý je navyše inšpirovaný hudbou 80. rokov. Album 24-ročnej rodáčky z Pensylvánie dostal jednoduchý názov 1989 a jeho vydanie od dnešného dňa prezentuje už spomínaný pilotný singel Shake It Off. 

 

     

Taylor v minulosti už nahrala niekoľko pesničiek, ktoré boli na prvé počutie jasnými hitmi, ale Shake It Off medzi nimi jednoznačne kraľuje. Popová pesnička s retro nádychom, ktorú opäť produkoval osvedčený Max Martin a Shellback, je totiž neuveriteľne nákazlivá a naozaj ju stačí počuť iba raz a poslucháč si ju zamiluje. Podľa prvých prognóz ide o jednu z najvydarenejších pesničiek celej speváčkinej kariéry, čo ideálne dokresľuje aj celkom vtipné video, ktoré speváčka už tiež stihla zverejniť.  
     

Taylor Swift (*1989, Reading, Pennsylvania) je na scéne od roku 2006, v októbri vydala debutový album Taylor Swift, s ktorým sa dostala na piate miesto. Veľký úspech jej priniesli ďalšie tri albumy, ktoré sa vždy dostali až na prvé miesto, Fearless z novembra 2008, Speak Now z októbra 2010, aj štvrtý Red z októbra 2012. V singlovej TOP 40 mala do týchto dní 30 piesní. Predaj jej platní sa blíži k číslu 30 miliónov kópií, na svojom konte má sedem cien Grammy.
     

TASR informovala PR a promo manažérka vydavateľstva Universal Music Veronika Dvorská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies