Taylor Lautner randí s modelkou Rainou Lawson

NETKY.SK • 30 Január 2015, 11:09 • 2 min
Taylor Lautner randí s modelkou Rainou Lawson

BRATISLAVA - Americký herec Taylor Lautner údajne tvorí pár s 20-ročnou modelkou Rainou Lawson. "Je to čerstvé," povedal pre E! News nemenovaný zdroj z okolia páru.

slovakia

left justify in out

V polovici januára sa pritom v médiách objavila správa, že 22-ročný rodák z Grand Rapids v Michigane sa pred niekoľkými mesiacmi rozišiel s kanadskou herečkou a modelkou Marie Avgeropoulos. Dvojica sa dala dohromady predvlani v New Yorku, kde nakrúcali film Tracers, ktorý do amerických kín uvedú 20. marca. Lautner si však podľa anonymného zdroja z rozchodu ťažkú hlavu nerobil. Stretával sa s inými dievčatami, žiadny vážny vzťah však až doteraz nenadviazal. V minulosti randil napríklad aj s herečkou Lily Collins či speváčkou Taylor Swift.

 

Taylor Lautner sa stal známym najmä vďaka účinkovaniu v upírskej ságe Twilight (2008 - 2012). Okrem toho sa predstavil aj vo filmoch ako Dvanásť do tucta 2 (2005), Dobrodružstvá na planéte detí (2005), Valentín (2010), Bez dychu (2011), v ktorom stvárnil hlavnú postavu, či Dospeláci 2 (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies