Taxikárovi zmenil jeden príbeh celý život

NETKY.SK • 20 Január 2018, 10:02 • 2 min
Taxikárovi zmenil jeden príbeh celý život

Keď tento taxikár zastavil pri bare, myslel si, že ho čaká len ďalšia jazda s opitou ženou, ktorá by sa po vlastných už domov nedostala. Mladé dievča s nejakým tým drinkom v sebe k nemu naozaj nastúpila, lenže ako sa zavreli dvere, bolo všetko inak. Informoval o tom portál extra.cz.

slovakia

left justify in out

Poznáme priznanie dievčat, chalanov, profesorov ... A v Amerike majú na FB svoje stránky aj taxikári, ktorí tam anonymne píšu svoje skúsenosti s klientmi. A toto je najsilnejší z nich. Do auta k vodičovi nastúpilo mladé dievča.

 

Ospravedlnila sa za to, že je opitá a spýtala sa, či si môže stiahnuť okienko. Vodič sa už videl, ako bude čistiť pozvracené koberčeky a tušil, že dievča dostane pokutu za znečistenie auta. Lenže...

 

"Vystrčila z okna ruku a robila s ňou také tie pohyby, ako keď sa hráte na lietadlo. Potom sa ma spýtala, či som niekedy myslel na umieranie. Odpovedal som, že áno," opisuje vodič začiatok konverzácie.

 

"Potom mi normálnym hlasom oznámila, že má rakovinu. Má množstvo nádorov na mozgu a na chemoterapiu je príliš neskoro. Kolegov v práci tým nechcela vystrašiť a povedala im, že dostala skvelú v práci v zahraničí. A oni jej usporiadali večierok na rozlúčku," pokračuje ďalej vodič.

 

A teraz príde tá najsmutnejšia časť, ktorú mu dievča prezradila. "Akurát netušili, že to nie je večierok na rozlúčku s prácou, ale životom. Že nejdem do zahraničia, ale do neba," uzavrelo smutné rozprávanie dievča.

 

Vodič priznáva, že keď ju potom vysadil, niekoľko minút plakal ako malé dievča.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies