Taxikárka sa v okolí rakúskeho okresu Wels stala obeťou zrejme lúpežnej vraždy

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 15:00 • 2 min
Taxikárka sa v okolí rakúskeho okresu Wels stala obeťou zrejme lúpežnej vraždy

VIEDEŇ - Vraždou taxikárky, ktorej bezduché telo objavili dnes ráno v jej vozidle v hornorakúskom okrese Wels-vidiek, sa zaoberajú tamojší kriminalisti. Vyšetrovateľom sa v okolí miesta činu podarilo zaistiť viacero predmetov, ktoré patria pravdepodobne páchateľovi hrdelného zločinu. Čoraz viac indícií naznačuje, že išlo o lúpežnú vraždu, informoval rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF.

slovakia

left justify in out

Políciu alarmoval ešte v noci nadnes zamestnávateľ 56-ročnej obete, a to po tom, čo sa po ceste z Hlavnej železničnej stanice v Linzi do Welsu taxikárka viac neohlásila.

 

Vozidlo s ubodanou ženou sa podarilo v skorých ranných hodinách nájsť na parkovisku záhradného centra v Gunskirchene v spomínanom hornorakúskom okrese. Okolie následne prehľadali policajní psovodi, ktorí našli pánsku bundu, ako aj nešpecifikovaný nôž - pravdepodobne vražednú zbraň.

 

Polícia sa naďalej usiluje získať aj ďalšie stopy, vrátane vzoriek DNA alebo odtlačkov prstov. Predmetom skúmania sú aj videozáznamy z bezpečnostných kamier v okolí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona