Taxikára v Prahe zavraždili dvaja chovanci nemeckého výchovného ústavu

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 16:04 • 2 min
Taxikára v Prahe zavraždili dvaja chovanci nemeckého výchovného ústavu

PRAHA/BERLÍN - Nemecká polícia zadržala dvoch mladíkov, chovancov tamojšieho výchovného ústavu vo veku 16 a 22 rokov, ktorí sú dôvodne podozriví, že 8. júna brutálne napadli a zavraždili 39-ročného taxikára v Prahe.

slovakia

left justify in out

Obeť, ktorú si pred zločinom vyhliadli, následne okradli. Z miesta činu si odniesli hodinky, mobilný telefón i vozidlo obete, ako aj peňažnú hotovosť vo výške rádovo tisícok Kč. O prípade informoval dnes internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na hovorcu pražskej polície Jana Daněka.

Polícia začala kauzu vyšetrovať o deň neskôr, keď sa našlo telo obete pri poli v Radliciach. Neďaleko miesta nálezu sa našlo aj odcudzené vozidlo, ktoré vrahovia využívali niekoľko hodín.

Trestné stíhanie dvojice sa s veľkou pravdepodobnosťou uskutoční v ich vlasti, pretože jeden z podozrivých je mladistvý, naznačil hovorca, podľa ktorého by dvojici v ČR hrozilo za vraždu až 20 rokov odňatia slobody nepodmienečne alebo výnimočný trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies