Tatry mountain resorts investuje 30 miliónov eur do poľského lyžiarskeho strediska Szczyrk

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 14:40 • 2 min
Tatry mountain resorts investuje 30 miliónov eur do poľského lyžiarskeho strediska Szczyrk

VARŠAVA - Slovenská spoločnosť Tatry mountain resorts (TMR), ktorá vlastní lyžiarske stredisko Szczyrk na juhu Poľska, tam plánuje investovať 30 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Uviedla to agentúra PAP s odvolaním sa na predsedu predstavenstva TMR a riaditeľa poľského strediska Bohuša Hlavatého.
     

Podstatnú časť tejto sumy investuje TMR do areálu v roku 2016, a bude zahŕňať aj modernizáciu systému umelého zasnežovania, úpravu tratí, rozšírenie stravovacích služieb aj nové obchody. Okrem toho chce TNT vybudovať v poľskom rezorte nové lanovky.
     

Slovenská spoločnosť kúpila väčšinový, 97-% podiel v poľskom stredisku vlani v marci. Dovtedy areál Szczyrk vlastnilo viac ako 50 tamojších majiteľov pozemkov.
     

Areál Szczyrk je populárnym zimným strediskom v Poľsku, ponúka viac ako 25 kilometrov lyžiarskych tratí a má ubytovaciu kapacitu zhruba 10.000 postelí.
     

Tatra Mountain Resorts je najväčšou spoločnosťou v oblasti cestovného ruchu v strednej a východnej Európe a vlastní lyžiarske strediská a hotely na Slovensku, v Česku a Poľsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies