Tatranci opäť ponúknu dovolenkárom zľavovú kartu

NETKY.SK • 23 November 2015, 10:14 • 2 min
Tatranci opäť ponúknu dovolenkárom zľavovú kartu

POPRAD – Dovolenkári vo Vysokých Tatrách budú môcť aj počas tejto zimnej sezóny využiť zľavovú kartu Tatry Card.

slovakia

left justify in out

„Karta prešla počas šiestich rokov svojej existencie mnohými zmenami, aby sa z nej stal kľúč k zážitkom. Vďaka nej majú všetci dovolenkári zadarmo poistenie na hory a dopravu takzvanými ski&aqua autobusmi. Novinkou tejto zimy je po prvýkrát bezplatná doprava na električke a zubačke počas celého pobytu, ktorá bola návštevníkom v minulosti k dispozícii len v lete,“ uviedla výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská.


Karta na tatranské zážitky vstupuje do svojej novej sezóny, ktorá odštartuje v piatok 27. novembra. Vysoké Tatry sa aj túto zimu sústreďujú najmä na rodiny s deťmi a ponuka zliav a benefitov, ktoré umožňuje karta, je podľa Maťašovskej opäť veľmi pestrá. „Zámerom je, aby si návštevníci Tatier užili aj vďaka karte rôzne zážitky, ktoré im naše veľhory ponúkajú - a nie je ich málo. Aj týmto sa chceme dostať bližšie k našim hosťom, aby sa u nás cítili príjemne, pohodlne a odchádzali spokojní,“ dodala.


Tatry Card je súčasťou pobytových balíkov vo Vysokých Tatrách, je však možné ju získať aj v ubytovacích zariadeniach v podhorí a mimo územia regiónu Vysoké Tatry. Ako povedala riaditeľka miestnej organizácie cestovného ruchu, pri týždňovej dovolenke vie vďaka karte rodina ušetriť aj stovky eur. „Tatry Card nie je klasická zľavová karta, ktorých máme plné peňaženky. Táto karta je kľúčom k tatranským zážitkom. Produkty v nej sú rozdelené do štyroch hlavných zážitkových celkov s nosnými zľavami,“ vysvetlila Maťašovská. Jej majitelia sa môžu bezplatne odviezť špeciálnymi autobusmi napríklad do lyžiarskych stredísk, akvaparku alebo do centra Popradu. Súčasťou karty je aj poistenie na hory, teda poistenie v prípade zásahu horskej služby. Ďalšie zľavy môžu návštevníci Tatier získať aj v zariadeniach poskytujúcich gastronomické služby či wellness služby. Pripravené sú aj zľavy v lyžiarskych školách či požičovniach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies