Tatranci chcú návštevníkov prilákať aj novými spotmi

NETKY.SK • 17 September 2014, 16:32 • 2 min
Tatranci chcú návštevníkov prilákať aj novými spotmi

VYSOKÉ TATRY - Boj o klienta v cestovnom ruchu začína vždy približne rok vopred. Tatranci preto intenzívne pripravujú letné video-spoty, ktoré majú prilákať v roku 2015 do destinácie viac návštevníkov za turistikou, cyklistikou a zábavou pre rodiny.

slovakia

left justify in out

„Spoty plánujeme prezentovať v zahraničí, ale aj doma na Slovensku. Stavili sme na istotu a natáča ich autor videa Happy, ktoré preslávilo Tatry nielen za veľkou mlákou,“ informovala výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská.
     

Cieľom Tatrancov je vyvolať pozitívnu emóciu u potenciálnych návštevníkov a video-spot je podľa nich na toto ideálny. „Dva sa nám podarilo už natočiť a ešte točíme jeden k téme turistika. Síce trošku bojujeme s počasím, ale s výsledkami doteraz sme veľmi spokojní. Spoty budeme prezentovať už v januári na veľtrhoch,“ doplnila Maťašovská.

 


     

Spot o zábave pre rodinu a druhý o cyklistike už Tatranci zrealizovali. Téma turistika sa stále natáča. Je preto možné, že návštevníci Tatier v týchto dňoch stretnú v horách hercov a štáb s kamerou a fotoaparátom. "Aj keď nenatrafia na žiadnych tvorcov hollywoodskych kasových trhákov, predsa len nejde o obyčajný štáb. Tvorcom videí je mladík, vďaka ktorého šikovnosti a kreatívnosti vznikol spot Happy High Tatras k pesničke Pharrella Williamsa. Na internete mal do dnešného dňa takmer štyri milióny videní,“ zdôraznila Maťašovská.
     

OOCR realizuje natáčanie spotov po prvýkrát a verí, že aj vďaka nim porastie záujem o Tatry a aj samotná návštevnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies