Tatran Prešov ukončil zmluvu s trénerom Petrom Dávidom

NETKY.SK • 26 Jún 2015, 11:44 • 2 min
Tatran Prešov ukončil zmluvu s trénerom Petrom Dávidom

PREŠOV - Vedenie úradujúceho slovenského šampióna Tatrana Prešov ukončilo spoluprácu s hlavným trénerom Petrom Dávidom. Hádzanársky tím z metropoly Šariša dočasne povedie bývalý kouč Rastislav Trtík, ktorý momentálne pôsobí v nemeckom Rostocku.

slovakia

left justify in out

"Tatran Prešov dal výpoveď zo zmluvy o dielo na výkon trénerskej činnosti spoločnosti s ručením obmedzeným, ktorú ako konateľ zastupuje Peter Dávid, z dôvodu zanedbania povinností vyplývajúcich z tejto zmluvy. Narýchlo nám pomocnú ruku v príprave, kým nenájdeme vhodného kandidáta, podá Rastislav Trtík, ktorý je ešte do konca sezóny 2015/2016 viazaný v nemeckom HC Empor Rostock. V krátkom čase by malo byť známe meno nášho nového hlavného trénera. Výber je široký, no nevylučujeme, že v okruhu možných kandidátov bude aj niekto z našich úspešných mládežníckych trénerov Stanislav Kolpak, Marek Gernát či Roman Lamač," uviedol pre denník Korzár generálny manažér jedenásťnásobného slovenského majstra Branko Benko.

 

Peter Dávid viedol Prešov jednu sezónu, s družstvom vyhral slovenskú extraligu aj pohár, ale v európskych pohároch a nadnárodnej SEHA Lige zaostal Tatran za očakávaniami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies