Tatran Prešov má záujem o Štochla

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 11:56 • 2 min
Tatran Prešov má záujem o Štochla

PREŠOV - Osemnásobného najlepšieho hádzanára Slovenska Richarda Štochla by radi privítali v kádri Tatrana Prešov. Skúsený brankár má síce ešte na nasledujúcu sezónu zmluvu s Čechovskými Medvedmi, ale ruského šampióna trápia vážne finančné problémy (neprihlásil sa ani do Ligy majstrov) a dokonca nad ním visí hrozba bankrotu.

slovakia

left justify in out

"Môžem potvrdiť, že máme o jeho služby záujem. Riša Štochla poznáme a vieme o jeho brankárskych kvalitách. Aby sme ho mohli angažovať, potrebujeme vedieť, či by chcel u nás pôsobiť a za akých podmienok. Plánujeme s ním na túto tému hovoriť, v tejto záležitosti chceme mať jasno tento, prípadne budúci týždeň, keďže s prípravou začíname už 1. júla," uviedol pre agentúru SITA generálny manažér Tatrana Branko Benko. 

Úradujúci slovenský majster má momentálne zmluvne viazaných dvoch zahraničných brankárov - Čecha Jakuba Krupu a Svetislava Verkiča zo Srbska. Michalovský rodák Štochl v Tatrane Prešov pôsobil na začiatku svojej seniorskej kariéry v rokoch 1994 - 1998.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies