Tatra banka kúpila tri budovy City Business Center v Bratislave

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 11:41 • 2 min
Tatra banka kúpila tri budovy City Business Center v Bratislave

BRATISLAVA - Tri kancelárske budovy projektu City Business Center (CBC) na Karadžičovej ulici v Bratislave zmenili majiteľa.

slovakia

left justify in out

Developérska spoločnosť HB Reavis ich predala Realitnému Fondu, ktorý spravuje spoločnosť Tatra Asset Management. Tú vlastní Tatra banka.

"Kupujúci tak získal lukratívnych približne 26.000 m2 prenajímateľných priestorov v centre Bratislavy, dokončených v roku 2011 a plne prenajatých širokému spektru prestížnych nájomcov," informovala dnes HB Reavis.

V predaných budovách s označením CBC III, IV a V majú svoje kancelárie firmy Johnson & Johnson, Swiss Re, Sygic, Schneider Electric, Zepter a samotný HB Reavis. Budovy CBC I. a II. ostávajú naďalej vo vlastníctve realitného fondu HB Reavis.

Budovy zo svojho portfólia predávala spoločnosť aj vlani. Okrem iných išlo o budovy administratívneho komplexu Apollo Business Center II v Bratislave a obchodné centrum Aupark, ktoré sa nachádza v Žiline.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies