Tatra banka dala firme Eurovea 250-miliónový syndikovaný úver

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 10:51 • 2 min
Tatra banka dala firme Eurovea 250-miliónový syndikovaný úver

BRATISLAVA - Tatra banka poskytla spoločnosti Eurovea syndikovaný úver vo výške 250 mil. eur. Poskytnutý úver nahradí a optimalizuje existujúce financovanie. Syndikovaný úver aranžovala Tatra banka. Ďalšími zúčastnenými bankami sú Komerční banka, pobočka zahraničnej banky a VÚB banka. Podľa vyjadrení Tatra banky ide o najväčší úverový obchod v oblasti realitného biznisu na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Multifunkčný komplex Eurovea s celkovou výmerou 83 tisíc metrov štvorcových najmodernejších obchodných a kancelárskych priestorov patrí k výnimočným projektom so strategickou polohou v centre Bratislavy. Eurovea sa za šesť rokov svojej existencie stala silným hráčom na retailovom trhu. Jej stabilnú pozíciu potvrdzuje aj 98,5-percentná obsadenosť v rámci obchodného centra.

 

Tatra banka bola do Obchodného registra SR zapísaná 1. novembra 1990. V súčasnosti patrí do rakúskej skupiny Raiffeisen. Prostredníctvom svojej siete zhruba 150 obchodných miest pôsobí vo všetkých regiónoch Slovenska a zamestnáva približne 3 400 zamestnancov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona