Táto žena sa nikdy nemala stať matkou, jej krutosť otriasla celým Poľskom

NETKY.SK • 17 Október 2017, 17:49 • 2 min
Táto žena sa nikdy nemala stať matkou, jej krutosť otriasla celým Poľskom

VARŠAVA – Rodičia by svoje deti mali chrániť ako oko v hlave. Existujú však ľudia, ktorí by sa rodičmi nikdy stať nemali. Dokazuje to otrasný prípad, ktorý otriasol poľským okresom Drawsko.

slovakia

left justify in out

Matka dvoch chlapcov Katarzyna W., so svojim partnerom Marekom K., ktorý nebol ich biologickým otcom, deti beštiálne týrali. 

 

img

Katarzyna W., a Marek K.

Foto: TVN24

 

Ako informoval web tvn24.pl, len 6-ročného Marcela raz tak brutálne dobili, že mu následne museli zavolať sanitku. Katarzyna tvrdila, že ho zbili iné deti. Lekári ho vyšetrili a hneď im bolo jasné, že to neboli deti. Chlapec mal početné podliatiny po celom tele a tiež množstvo starších rán. Bol jednoznačne obeťou domáceho násilia. Šokovaní lekári odhalili aj to, že bol znásilnený.

 

Stopy po týraní mal na tele i duši aj Marcelov mladší brat.

 

Na prípad sa pozrela polícia. Zistilo sa, že Katarzyna opustila biologického otca práve kvôli týraniu, no zjavne nie je o nič lepšia. S novým partnerom si na deťoch vybíjali zlosť neuveriteľne kruto. Deti mali dokonca aj polievať vriacou vodou.

 

Po vypočúvaní možných svedkov sa ukázalo aj to, že susedia o týraní tušili. Často počuli krik a hluk pripomínajúci boj. Nikto z nich však pomoc nezavolal. To by malo byť ponaučenie pre ostatných, aby v podobnej situácii neboli ľahostajní.

 

Vývoj chlapcov bude veľmi poznačený. Trauma sa „hojí“ dlho a nie vždy sa jej podarí zbaviť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies