Táto žena nahradila Angelinu Jolie v Bradovom živote

NETKY.SK • 21 Apríl 2018, 10:53 • 2 min
Táto žena nahradila Angelinu Jolie v Bradovom živote

BRATISLAVA - Keď sa s ním minulý rok Angelina Jolie rozišla, všetci si mysleli, že Brad Pitt zamieri rovno do náručia svojej exmanželky Jennifer Aniston. Lenže teraz sa ukázalo, že je všetko úplne inak. Hollywoodsky fešák sa nevrátil k stále bezdetnej herečke, ale našiel si novú ženu. Jeho láskou by mala byť architektka Neri Oxman (42), ktorá je vychudnutá skoro ako Angelina.

slovakia

left justify in out

O tom, že má Brad Pitt (54) nový objav, si vrabce na streche čvirikajú už niekoľko dlhých týždňov. Herec podľa všetkého randí s architektkou Neri Oxman (42), píše Extra.cz.

 

Ani jeden z nich vzťah zatiaľ nepotvrdil a ustavične všade vykladajú, že sú iba dobrými kamarátmi. Ale v ich blízkom okolí sa hovorí o niečom inom.

 

Medzi Bradom a Neri malo vzniknúť silné puto a Pitt si po horore s Angelinou údajne nemôže vynachváliť, že prežíva románik bez kriku.

 

Zaujímavé pri pohľade na Neri pritom je, ako veľmi sa podobá Angeline. Teda nie v tvári, ale postavy majú skoro rovnako vychudnuté.

 

Brad Pitt si skrátka potrpí na kosť a kožu, nie na krv a mlieko.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona