Táto hra určí vek zodpovedajúci vaším reflexom

NETKY.SK • 13 November 2015, 16:00 • 2 min
Táto hra určí vek zodpovedajúci vaším reflexom

LONDÝN – Reflexy a reakcie každého človeka sa znižujú vekom a je to známy fakt. Na internete sa objavila krátka hra, ktorá vám napovie ako ste na tom s vašimi reflexmi vzhľadom k vášmu veku.

slovakia

left justify in out

Podľa odborníkov reakčná doba človeka vrcholí vo veku 24 rokov a po tomto veku sa už doba odozvy mozgu pomaly predlžuje. K tomuto záveru prišli skúmaním reakčného času celkove 3.305 ľudí vo veku 16 až 44 rokov, ktorí otestovali svoje schopnosti.

Ak máte viac ako 24 rokov a chceli by ste odborníkom dokázať, že ich štúdia nie je správna, tak si svoje schopnosti môžete otestovať aj vy. Hra sa volá Just Park a môžete si ju vyskúšať TU.

Hra začína na virtuálnej ceste, keď sa vám náhodne objaví výzva na zastavenie, samozrejme bez predchádzajúceho varovania a algoritmus vám následne vypočíta vek, ktorý zodpovedá rýchlosti vašej reakcie.

Niektorí z vás možno budú výsledkom sklamaní, ale aspoň budete vedieť, na čom ste. Hru sme si vyskúšali aj u nás v redakcii a výsledky sú veľmi blízko k realite.

 

Šéfredaktor má stále reakcie ako 25-ročný mladík, aj keď je už o niečo starší...

 

img

 

...a ja som napriek výsledku naozaj ľudská bytosť... :)

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona