Táto FOTOgrafia zemiaka sa predala za neuveriteľnú sumu

NETKY.SK • 25 Január 2016, 14:11 • 2 min
Táto FOTOgrafia zemiaka sa predala za neuveriteľnú sumu

DUBLIN – Koľko by ste zaplatili za fotografiu írskeho organického zemiaku? Pravdepodobne asi nie viac ako stojí ten zemiak. Cena za túto fotografiu vás však určité posadí na zadok!

slovakia

left justify in out

Známy fotograf Kevin Abosch predal fotografiu s názvom Zemiak #345 za neuveriteľných 750-tisíc libier (v prepočte asi 994-tisíc eur).

 

img

 

„Nie je to prvý raz, čo niekto kúpil moju fotografiu priamo zo steny,“ povedal fotograf denníku The Sunday Times. „Mali sme dva poháriky vína a kupec povedal: „Páči sa mi to. Mali sme ďalšie dva a povedal: „Chcem to.“ O dva týždne sme sa dohodli na cene,“ dodal Abosch.

 

img

 

Ale predtým ako začnete fotografovať všetku zeleninu, čo doma nájdete, musíte mať na pamäti to, že Abosch pracoval v Dubline a Paríži a fotografoval aj celebrity ako Johnny Depp a Steven Spielberg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona