Táto FOTO vás dostane! Aj malý Sagan fandí ockovi

NETKY.SK • 13 Júl 2018, 10:20 • 2 min
Táto FOTO vás dostane! Aj malý Sagan fandí ockovi

Napriek tomu, že Saganovci nemajú vo zvyku publikovať fotografie svojho syna Marlona, v tomto prípade urobila Katka výnimku.

slovakia

left justify in out

Odkedy sa manželom Katke a Petrovi Saganovcom narodilo ich prvé bábätko, syn Marlon, veľmi si potrpia na tom, aby sa ich súkromné záležitosti „neprepierali“ na verejnosti. Osobný život si prísne strážia a nemajú vo zvyku chváliť sa ani fotografiami synčeka. Napríklad Peter od jeho narodenia nepublikoval žiadnu fotografiu. Katka sa z času na čas niečím pochváli, no vždy ide o veľmi decentné zábery, kde chlapčekovi nie je vidno do tváre.

 

Podobnou snímkou zožala mimoriadny úspech aj teraz, v čase, keď Peťo súťaží na Tour de France. V stredu vyhral jubilejnú desiatu etapu, pričom ona aj Marlon si tieto preteky nemohli nechať ujsť. Palce mu spoločne držali doma, kde vznikla naozaj roztomilá fotografia malého fanúšika.

 

 

🍀

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Sagan (@katarina_sagan),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona