Táto FOTO dojala internet: Policajtka kúpila bezdomovcovi raňajky a najedla sa s ním

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 17:00 • 2 min
Táto FOTO dojala internet: Policajtka kúpila bezdomovcovi raňajky a najedla sa s ním

OCALA – Na internete sa objavila fotografia, ktorá sa ihneď staral virálom. Nestáva sa totiž často, že sa pozitívne píše o americkej polícii.

slovakia

left justify in out

Tianna Greene z amerického mesta Ocala na Floride odfotila policajtku, ktorá kúpila na benzínke raňajky a okrem toho mu aj počas jedenia robila spoločnosť. Fotografia sa objavila na sociálnej sieti a policajtka sa ihneď stala stredobodom pozornosti.

 

 

 

I don't know this officer, but, I admire her today and everyday. It appeared that she purchased this gentleman's...

Posted by TiAnna S. Greene on Thursday, July 16, 2015

 

Na fotografii je dôstojníčka Erica Hay, ktorá pre médiá povedala: „Išla som si kúpiť raňajky, keď som uvidela muža ako tam sám sedí. Rozhodla som sa, že mu kúpim raňajky. Prišla som k nemu, sadla som si a najedla som sa spolu s ním. Bol to veľmi milý muž a povedal mi veľmi smutný príbeh.“

 

img

 

Seržantka Hayová je veliteľka útvaru K-9 v meste Ocala na Floride. Teraz je však symbolom toho, že trochu ľudskosti dokáže niekomu zmeniť život.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona