Tatér potetoval svojho psa pre absorudný dôvod, čelí obvineniam z týrania zvierat

NETKY.SK • 17 Október 2016, 16:00 • 2 min
Tatér potetoval svojho psa pre absorudný dôvod, čelí obvineniam z týrania zvierat

POCOS DE CALDAS – Brazílsky tatér bol obvinený z týrania zvierat po tom, ako sa internete pochválil svojim dielom a pobúril širokú verejnosť.

slovakia

left justify in out

Šteňa bulteriéra potetoval na ňufáku, okolo očí a dokonca aj vo vnútri uší. Muž menom Emerson Damasceno pochádza z Poços de Caldas v Brazílii.

 

img

 

Šokujúce fotky videl ako prvý právnik brazílsky právnik Fernanda Soares, pričom neskôr sa voči nim strhla veľká vlna kritiky a ľudia Emerson zaplavili nenávistnými komentármi. Ten neskôr fotky aj svoj facebookový profil vymazal.

 

Na svoju obhajobu tvrdil, že symboly, ktoré „zdobia“ psa (hviezdičky, kotva a iniciálky basketbalového tímu Los Angeles Dodgers) majú zviera chrániť pred rakovinou.

Jeho priateľka argumentovala tým, že pes bol pred zákrokom na konzultácii na veterinárnej škole Poços de Caldas.

 

Škola však tieto informácie poprela a potetovanie psa ostro odsúdila. Veterinári sa ďalej vyjadrili, že tento zákrok je pre zviera nebezpečný.

Zatiaľ nie je jasné, či sa prípadom zaoberá polícia.

 

img

Emerson Damasceno



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies