Tatar zo zámoria potvrdil: Zostávam v prvom tíme

NETKY.SK • 16 September 2013, 10:51 • 2 min
Tatar zo zámoria potvrdil: Zostávam v prvom tíme

DETROIT - Slovenský hokejový reprezentant Tomáš Tatar podľa očakávania dostane šancu v prvom tíme klubu NHL Detroit Red Wings na začiatku novej sezóny prestížnej profiligy. Potvrdil do sám hráč na jeho facebookovskej stránke.

slovakia

left justify in out

"Tak je rozhodnuté, dnes mi bolo oznámené, že ostávam v prvom tíme medzi 14 útočníkmi. Nič to ale neznamená, musím stále tvrdo pracovať, aby som mohol mať čo najväčší ice-time a mohol sa herne zdokonaľovať. Je to super pocit, dúfam, že to teraz trošku opadne a môžem hrať bez tlaku," uviedol Tatar, ktorý sa poďakoval aj fanúšikom za podporu: "Dúfam, že vás poteším. Ďakujem za podporu."

Tatarovi, ktorá je vicemajstrom sveta z roku 2012 v Helsinkách, vedenie Red Wings po vlaňajšej úspešnej sezóne na farme prikázalo hľadať si ubytovanie v Detroite a prisľúbilo v novom ročníku miesto v prvom tíme.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies