Tatar štvrtým najlepším ľavým krídlom v NHL

NETKY.SK • 6 Október 2016, 10:27 • 2 min
Tatar štvrtým najlepším ľavým krídlom v NHL

TORONTO - Výborná defenzíva, prihrávka aj dôrazné zakončenie. Slovenský hokejový reprezentant Tomáš Tatar je podľa kanadského športového kanála Sportsnet štvrtým najlepším ľavým krídelníkom na prahu novej sezóny severoamerickej NHL.

slovakia

left justify in out

"Zaznávaný, hoci v súčasnosti je najlepším hráčom Detroitu Red Wings a najlepším krídlom v lige z hľadiska prechodovej fázy. Tatarove hodvábne hladké ruky a korčuliarske schopnosti mu umožňujú brázdiť ľad s ľahkosťou," píšu zostavovatelia renkingu, ktorí pri jeho tvorbe vychádzali z viacerých odvodených štatistických ukazovateľov. V ňom lepšie než 25-ročný Tatar obstáli iba kapitán Montrealu Max Pacioretty, líder Nashvillu Filip Forsberg a kanonier Dallasu Jamie Benn tróniaci na vrchole rebríčka. Najlepší kanonier súčasnej NHL Alexander Ovečkin obsadil v prehľade až 10. pozíciu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies